Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ rtcg.me/Beta ]

05. 07. 2018. 16:56 >> 16:43
2

ČETVOROGODIŠNJI UGOVOR

Ronaldo blizu Juventusa

Najveća zvijezda Real Madrida Kristijano Ronaldo blizu je prelaska u Juventus, pošto se sa tim italijanskim fudbalskim klubom dogovorio o četvorogodišnjem ugovoru, prenio je danas sajt Gol.

Čelnici "stare dame" Bepe Marota i Fabio Paratići idu u Madrid na dogovor oko senzacionalnog transfera.

Juventus je ponudio Realu 100 miliona eura, a italijanski automobilski gigant FIAT potpisaće sponzorski ugovor sa Ronaldom i tako zatvoriti finansijsku konstrukciju transfera, prenose italijanski mediji.

Portugalac će postati zaštitno lice brenda i tako će se isplatiti njegova zarada.

Ronaldo je pristao na platu od 30 miliona eura godišnje.

Ronaldo je krajem maja, po osvajanju treće uzastopne Lige šampiona sa Realom, rekao da želi da napusti "Santjago Bernabeu".

On je nedavno rekao da je kao mali navijao za Juventus i da poštuje navijače tog kluba, koji su mu aplaudirali poslije gola iz "makazica" na stadionu u Torinu u utakmici dva kluba u Ligi šampiona.

Kako je naveo Gol, Ronaldo smatra Juventus idealnim timom za poboljšanje reputacije na svjetskom nivou, ali i želi da dominira još jednom kvalitetnom evropskom ligom i bori se za novi trofej Lige šampiona.

Ronaldo je nezadovoljan pošto smatra da ga u Realu ne štite dovoljno, poslije tužbe španskih vlasti o utaji poreza.

Real je ove nedjelje u dva navrata negirao da je postigao dogovore sa Pari Sen Žermenom o transferima Nejmara i Kilijana Mbapea.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније