Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ ofktitograd.me ]

05. 07. 2018. 21:12 >> 21:16

DOBIO RIVALA U KVALIFIKACIJAMA ZA LE

OFK Titograd putuje na Farska Ostrva

OFK Titograd je dobio protivnika za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. U večerašnjem duelu između St. Džozefa sa Gibraltara i B36 Toršavn sa Farskih Ostrva slavio je gost.

U reguralnom dijelu utakmice bilo je 1:1, isto kao i na Farskim ostrvima, pa se otišlo u produžetke i na kraju penale.

Ekipa B36 Torshavna bila je bolja u izvođenju jedanaesteraca i slavila rezultatom 4:2.

"Iskren da budem očekivao sam ekipu sa Farskih ostrva, mada vidim da je bila neizvjesna utakmica i da su ostvarili prolaz poslije jedanaesteraca. Maksimalno ozbiljno pristupamo protivniku. Već smo odgledali nekoliko njihovih mečeva, a imali smo našeg predstavnika i na prvom meču koji je uživo gledao utakmicu. Iskoristićemo naredne dane da još bolje analiziramo B36 i da spremni dočekamo meč. Njihova prednost je što im je prvenstvo u toku i što imaju mečeve u nogama“, kazao je trener "romantičara" Aleksandar Miljenović.

Prvi meč igra se 12. jula, a domaćin će biti ekipa sa Farskih ostrva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније