Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 07. 2018. 18:51 >> 18:40

PREDSTAVLJEN U PARIZU

Bufon: Liga šampiona mi nije opsesija

Italijanski golman Đanluiđi Bufon rekao je danas na predstavljanju u Pari Sen Žermenu da mu Liga šampiona nije opsesija.

"Liga šampiona mi nije opsesija, nije ni Pari Sen Žermenu. Mislim da novom klubu mogu da pomognem da poraste i ostvari važne ciljeve", rekao je Bufon novinarima u Parizu.

Bufon je prošle nedjelje potpisao ugovor sa PSŽ-om, poslije 17 godina provedenih u Juventusu, tokom kojih je postao jedan od najboljih golmana svijeta.

Liga šampiona je jedan od nekoliko trofeja koja mu nedostaju u karijeri.

"Prihvatio sam ovu ponudu jer mislim da u Parizu imam uslove da napredujem kao fudbal i kao osoba", kazao je Bufon.

Naveo je da je imao druge planove pre nego što ga je Pari Sen Žermen kontaktirao u maju.

Šampion Francuske je potrošio više od milijardu eura od kako su ga preuzeli katarski investitori 2011. godine, ali osim domaćih trofeja više ništa nije osvojio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније