Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 07. 2018. 17:45   >>  17:50

KRAJ JEDNE ERE

Ronaldo novi igrač Juventusa

Transfer ljeta je završen - Kristijano Ronaldo je novi igrač Juventusa, potvrdio je Real Madrid.

Portugalac je tako nakon devet godina napustio Madrid, a spekuliše se da je transfer vrijedan 105 miliona eura.

“Real Madrid saopštava da je izašao u susret želji Kristijana Ronalda da pređe u Juventus. Hoćemo i da iskažemo zahvalnost fudbaleru koji je dokazao da je najbolji na svijetu i obilježio jedan od najsvjetlijih razdoblja u istoriji kluba i svjetskog fudbala. Kristijano Ronaldo će uvijek biti jedan od simbola Reala iz Madrida i uzor generacijama koje dolaze“, navodi se u saopštenju Reala.

Ranije danas, predsjednik Juventusa Andrea Anjeli je odletio ka Grčkoj, gdje se sastao sa Portugalcem na njegovoj jahti i poželio mu dobrodošlicu.

Ronaldo je za "kraljevski klub" odigrao 438 utakmica, a postigao je 450 golova. Osvojio je četiri Lige šampiona, a ukupno 16 titula.

Roanldo će potpisati četvorogodišnji ugovor sa šampionom Italije, a u Torinu će godišnje zarađivati 30 miliona eura.

Ronaldu još ostalo samo da prođe medicinski pregled.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније