Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

14. 07. 2018. 11:48 >> 11:36

VEĆ SE ISPLAĆUJE

Juventus prodao pola miliona Ronaldovih dresova

Portugalac Kristijano Ronaldo još uvijek nije stigao u Italiju kako bi se pridružio novim saigračima u Juventusu, ali je italijanski klub uprkos tome prodao čak pola miliona dresova s njegovim prezimenom i brojem 7.

Tridesettrogodišnji Ronaldo je ovog ljeta iznenada nakon devet godina napustio Real Madrid i postao igrač Juventusa. Među navijačima je nastala prava euforija pa fan šopovi imaju pune ruke posla. Prvog dana se prosječno u minutu prodavao po jedan Ronaldov dres, a visok tempo prodaje je nastavljen. Juventus je prodao više od pola miliona dresova, a s obzirom da jedan košta 104 eura, to znači da je gotovo polovina novca plaćenog za Ronalda vraćena.

Otkako je objavljeno da je Ronaldo selu u Torjnu, Juventus je takođe dobio i mnogo novih pratilaca na društvenih mreama.

Na Tviteru ima 1,1 milion novih pratilaca, na Instagramu 1,4 miliona, a na Fejsbuku 550 hiljada.

U međuvremenu je Juventus saopštio da će Portugalca predstaviti u Torinu u ponedjeljak, dan nakon finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ronaldo je za odmor izabrao grčko ostrvo Peloponez, gdje ga je posjetio predsjednik Juventusa Andrea Anjeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније