Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

14. 07. 2018. 14:03 >> 13:49

60 MILIONA ZA VEZISTU

Sa Sarijem stigao i Žoržinjo

Novi menadžer Čelsija Mauricio Sari danas je zvanično predstvaljen kao nasljednjkik Antopnija Kontea na klupi "plavaca", a nije se duigo čekalo da dovede prvo špojačanje.

Sari nije došao sam na "Stamford Bridž" nego je sa sobom iz Napolija poveo i Žoržinja, 26-godišnji Brazilca sa italijanskim pasošem.

Riječ je o transferu vrijednom 60 miliona eura.

Žoržinjo je potpisao petogodišnji ugovor s "plavcima" i zadužio dres s brojem 5.

"Veoma sam srećan zbog dolaska u Čelsi. Nije lako postati dio tako velikog tima, tako da sam zaista srećan. Uzbuđen sam što ću igrati u Premier ligi za tim koji daje sve da igra i pobijedi", izjavio je Žoržinjo.

On je bio ključni igrač u Napoliju dok je taj talijanski klub vodio Sarri, savršen za igru koju novi menadžer Čelsija želi.

Žoržinjo je bio na korak od Mančester sitija, ali je na Sarijev nagovod došao u London.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније