Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 07. 2018. 22:45 >> 22:30

SJUTRA PREDSTAVLJANJE

Kristijano Ronaldo doputovao u Torino

Novi fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo doputovao je danas u Torino iz Španije, dan ranije nego što su očekivali mediji i navijači na tom ostrvu.

"Kristijano Ronaldo je doputovao na aerodrom u Torinu", naveo je Juventus na svom Tviter nalogu, uz fotografiju Portugalca i njegove partnerke i poruku dobroošlice.

Navijači i mediji u Italiji očekivali su da će Ronaldo u ponedjeljak ujutro doputovati u Torino, gdje će obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor sa crno-bijelima.

Kako se navodi, on će poslije samo jednog dana otići iz Torina i nastaviti odmor, a ekipi će se priključiti krajem jula kada će crno-bijeli krenuti na turneju po SAD.

Uveliko se prodaju Juventusovi dresovi za brojem sedam koji će Ronaldo nositi naredne sezone, a napravljen je i novi sladoled u njegovu čast, nazvan CR7.

Juventus će transfer Ronalda platiti Real Madridu 112 miliona eura, a Portugalac će dobijati po 30 miliona eura godišnje u naredne četiri sezone.

Brojni analitičari naveli su da će dolazak Ronalda u Torino pojačati brend Juventusa u svijetu, dok mediji navode da će njegov prvi zadatak biti da pomogne ekipi u osvajanju Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније