Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

20. 07. 2018. 12:20 >> 12:16
3

KALINIĆ ODBIO MEDALJU

"Hvala vam, ali ja nijesam igrao u Rusiji"

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić odbio je da uzme srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva, prenijeli su danas hrvatski mediji.

Kalinić je bio u timu Hrvatske na Mundijalu u Rusiji, ali ga je selektor Zlatko Dalić izbacio iz tima, nakon što mu je fudbaler u tri navrata rekao da nije spreman.

Hrvatska je dobro igrala na turniru, stigla do finala, gdje je izgubila od Francuske sa 2:4.

Stručni štab i fudbaleri su, poslije svega, ipak odlučili da uruče Kaliniću medalju, iako nije igrao na turniru, ali je bio u sastavu, pa je Savez dobio medalju za njega.

Kako su prenijele Sportske novosti, Kalinić je zahvalio na ponudi i odbio je medalju uz poruku: "Hvala vam, ali ja nijesam igrao u Rusiji".

Kako se navodi, to je očekivan odgovor napadača, koji je izbačen iz tima dva dana prije utakmice sa Nigerijom u prvom kolu, zbog čega je navukao bes hrvatske javnosti.

Kalinić je još u prijateljskoj utakmici protiv Brazila na Enfildu odbio da uđe u igru sa klupe zbog navodnih bolova u leđima, a zbog istog razloga nije želio da uđe u igru ni protiv Nigerije.

Nakon što je propustio i jedan trening zbog istih problema, Dalić je izgubio strpljenje i 18. juna ga prvim avionom poslao u Split.

Kalinić je trenutno na pripremama sa Milanom, a španski mediji prenijeli su da će uskoro preći u Atletiko Madrid.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније