Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ ofktitograd.me ]

21. 07. 2018. 19:28   >>  19:15 1

UO ODLUČIO

Miljenović više nije trener OFK Titograda

Nakon bolnog poraza i ispadanja iz prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, od ekipe B36 Toršavn sa Farskih ostrva, OFK Titograd i šef stručnog štaba Aleksandar Miljenović raskinuli su saradnju.

"Poslije bolnog i teškog poraza koji će sigurno ostaviti posljedice, kako na imidž kluba tako i na funkcionisanje kluba u narednom periodu upravni odbor OFK Titograda je, razmatrajući novonastalu situaciju, raskinuo saradnju sa Aleksandrom Miljenovićem. Ne treba trošiti riječi i govoriti o tome koliko je bilo značajno da klub prođe prvi krug kvalifikacija za Ligu Evrope. Klub je, osim šanse da igra protiv turskog velikana, izgubio priliku da zaradi veliki novac od UEFE, ali i od TV prava i ulaznica, što je sve donosio drugi krug kvalifikacija za Ligu Evrope. To je bio i više nego dovoljan razlog da donesemo ovu odluku", rekao je predsjednik kluba Vladan Vujović.

On dodaje da je klub raskinuo saradnju sa napadačem Ivicom Jovanovićem koji već na startu sezone nije ispunio očekivanja.

"Takođe, razmatramo da raskinemo saradnju sa jos nekoliko igrača", dodaje Vujović

Vujović naglašava da će upravni odbor OFK Titograda u narednom periodu učiniti sve kako bi klub funkcionisao kao i do sada.

"Mi smo jedan od najbolje organizovanih klubova u Crnoj Gori i potrudićemo se da tako i ostane", zaključio je Vujović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније