Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila J.B.Č. ]

23. 07. 2018. 09:41   >>  10:17 1

SAOPŠTENO IZ KLUBA

Pamić novi trener OFK Titograd

Hrvatski stručnjak Igor Pamić novi je trener OFK Titograd, saopšteno je iz tog kluba.

Oni napominju da je ubrzo nakon završetka igračke karijere Igor Pamić postao trener hrvatskog trećeligaša Žminja. Godine 2004. preuzeo je drugoligaša Istru 1961., koja pod njegovim vođstvom postaje prvak druge lige i plasira se u prvu ligu. Nastavio je da vodi Istru 1961. do 2005, a 2006. se vraća u Žminj.

Godinu dana kasnije preuzima NK Karlovac, takođe trećeligaša s kojim ostvaruje ulazak u 2. HNL uz maksimalan učinak na domaćem terenu, a u Drugoj ligi je sjajnim nizom doveo Karlovac na vrh. Od 2011. do 2015. Pamić je bio trener NK Istre 1961.

Pamić će naslijediti Aleksandra Miljenovića, sa kojim je prekinuta saradnja nakon eliminacije iz Lige Evrope od ekipe B36 sa Farskih ostrva.

Pamić je nekadašnji fudbaler zagrebačkog Dinama, Sošoa i Hanze, odigrao je šest mečeva za reprezentaciju Hrvatske.

On će biti peti trener OFK Titograd u posljednjih godinu.

Prije Miljenovića, ekipu su vodili Dejan Vukićević, Branko Smiljanić i Vesko Stešević.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније