Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 07. 2018. 17:18 >> 17:04

ODUZETI BODOVI

Parma kreće iz minusa, Kalajo suspendovan

Fudbalski klub Parma počeće šampionat u Seriji A sa pet bodova zaostatka, a njen napadač Emanuel Kalajo suspendovan je na dvije godine zbog pokušaja namještanja utakmice, saopštio je danas Fudbalski savez Italije.

Kalajo je kažnjen i sa 20.000 eura, nakon što je uoči posljednje utakmice druge lige u maju, u kojoj je Parma morala da pobijedi Speciju kako bi izborila direktan plasman u prvu ligu, poslao poruke protivničkom igraču.

On je poslao četiri poruke preko Vocapa (WhatsApp) defanzivcu Specije Filipu De Kolu da se ne trudi previše u utakmici i da isto kaže saigraču Klaudiju Terciju.

U posljednjoj poruci naveo je da se samo šalio.

Parma je pobijedila Speciju sa 2:0 i direktno se plasirala u Seriju A, samo tri godine pošto je proglasila bankrot.

Parma je postala prvi italijanski klub koji je izborio tri uzastopne promocije u viši rang.

Uprava Parme saopštila je da će se žaliti na kaznu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније