Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 07. 2018. 08:51 >> 08:36

JOŠ DVIJE GODINE

Čerčesov ostaje selektor Rusije

Selektor reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov produžio je danas ugovor sa Fudbalskim savezom na još dvije godine, poslije dobrih rezultata na Svjetskom prvenstvu.

"Stanislav Čerčesov i njegova ekipa su opravdali povjerenje Saveza. Našoj reprezentaciji predviđamo velike pobjede i značajne uspjehe", rekao je vršilac dužnosti predsjednika Fudbalskog saveza Rusije Aleksandar Alaev.

Fudbalski savez Rusije zahvalio je Čerčesovu na "uspješnom radu u pripremi Svjetskog prvenstva".

Rusija je prevazišla očekivanja plasmanom u četvrtfinale Mundijala, čiji je bila domaćin. Ta ekipa je na turniru bila najslabije rangirana, pošto je uoči početka takmičenja zauzimala 70. mjesto na rang-listi Međunarodne fudbalske federacije (Fifa).

Rusija je u osmini finala eliminisala Španiju poslije penala, a u četvrtfinalu je izgubila od kasnijeg finaliste Hrvatske, takođe na penale.

Kako je prenio BBC, predsjednik Rusije Vladimir Putin će u subotu u Kremlju organizovati prijem za igrače i stručni štab reprezentacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније