Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

28. 07. 2018. 16:45 >> 16:30

ČELSI TRAŽI PREVIŠE

Real odustao od Azara

Madridski Real odustao je od dovođenja najboljeg igrača Čelsija Edena Azara, prenosi španski list "AS".

Prvi razlog leži u činjenici da 'Plavci' navodno traže okruglo 200.000.000 eura za kapitena reprezentacije Belgije, cijena koju predsjednik "Kraljevića" Florentino Peres nije spreman da plati.

Takođe, kako se navodi, drugi razlog jeste činjenica da novi trener prvaka Evrope Đulen Lopetegi želi da pruži maksimalan prostor Isku, ulogu sličnu onoj koju je imao dok je bio na klupi reprezentacije Španije.

Dvadesetsedmogodišnji Azar je odmah po okončanju Svjetskog prvenstva u Rusiji, na kom je bio jedan od najboljih igrača, predvodeći "Đavole" do istorijske bronze, istakao da želi da napusti London – nedvosmisleno poručivši da želi isključivo u Madrid, da bi uskoro istakao i njegov klupski i reprezentativni kolega Tibo Kurtoa.

Podsjetimo, zajedničkom odlukom klubova, ljetnji prelazni rok u Premijer ligi ove godine završava se već desetog avgusta, prije početka nove sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније