Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

29. 07. 2018. 18:35   >>  18:20

RAZLOG TRANSFERA

Mijatović: Ronaldo i Perez imali narušene odnose

Odlazak Kristijana Ronalda iz madridskog Reala i dolazak u Juventus bio je iznenađenje za skoro sve ljubitelje fudbala, ali ne i za Predraga Mijatovića.

Transfer Ronalda u Juventus obilježio je ovo ljeto na fudbalskoj pijaci. Nakon devet godina Portugalac je napustio "Kraljevski klub", a u evropskim medijima se mnogo pričalo o tome zašto je baš u ovom trenutku odlučio da napusti Madrid.

Odgovor je dao nekadašnji fudbaler i sportski direktor Reala Predrag Mijatović. On je istakao kako su odnosi između predsjednika Reala Florentina Pereza i najboljeg fudbalera svijeta bili ozbiljno narušeni.

"Ne vjerujem da je odluka o odlasku Ronalda donesena lagano. To je krajnji rezultat nečeg što je dugo "kuhalo". Vrlo je moguće da je Ronaldo otišao zbog čudnog odnosa sa predsjednikom Florentinom Perezom", rekao jebivši crnogorski fudbalski as.

"Ne znam tačno šta se dogodilo između njih, ali gledajući sa strane, djeluje mi da su imali ozbiljne probleme i da su im odnosi bili narušeni. To je tako bez ikakve dileme", istakao je Mijatović.

Ronaldo je tokom devetogodišnjeg boravka u Realu porušio sve rekorde. Postigao je čak 450 golova u 438 utakmica, a osvojio je i četiri naslova najboljeg fudbalera svijeta u dresu ovog tima, te gotovo sve moguće trofeje.

Inače, Ronaldo se vratio u Torino s godišnjeg odmora i spreman je da započne svoju novu fudbalsku odiseju.

Podsjetimo, potpisao je ugovor na četiri godine sa "Starom damom".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније