Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

30. 07. 2018. 11:35 >> 11:21

MURINJO ISKRENO

Ne bih platio da gledam ovaj Junajted

Žoze Murinjo smatra da prijateljske utakmice u okviru Međunarodnog kupa šampiona u SAD nijesu vrijedne novca koji navijači plaćaju.

Junajted je u SAD pobijedio Milan na penale i izgubio od Liverpula 4:1, a u srijedu ga čekuje sudar titna sa Real Madridom u Majamiju.

Murinjo je protiv Liverpula izveo statnu postavu u kojoj su bila petorica fudbalera koji prošle sezone nijesu odigrali nijedan meč za Junajted.

"Većina ovih igrača je pokazala da neće biti u planovima za sljedeću sezonu. Ono nije ni 30% mog tima. Pol Pogba, Maruan Felaini, Markus Rašford, Džesi Lingard, Nemanja Matić i Antonio Valensija. To je naš tim. Trudimo se da odigramo ove utakmice najbolje što možemo i da izbjegnemo ružne poraze, ali ovaj mi nije dao ništa", rekao je Murinjo

Pred više od 100.000 gledalaca u Mičigenu, na najvećem stadionu u SAD, gdje je najjeftinija cijena karte bila 65 eura, protiv Junajteda su svirana dva penala. 

"Sudije su pogriješile. Pozvao ih je bejzbol savez i oni su mislili da je u pitanju bejzbol, ali je u stvari bio fudbal. Atmosfera na stadionu je bila dobra, ali ja na njihovom mjestu ne bih došao. Ne bih platio da gledam ove timove". 

Junajted se nada da će prije početka sezone (10. avgust protiv Lestera) klub dovesti jednog od igrača koje je tražio od uprave. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније