Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

01. 08. 2018. 12:20 >> 12:04

IMA NOVE USLOVE

Iguain kvari posao Milanu i Juventusu

Argentinski napadač Gonzalo Iguain postavio je nove ulove Juventusu i Milanu i tako doveo u pitanje transfer koji su dva kluba načelno dogovorila.

Juventus i Milan juče su objavili da su postigli dogovor, ali čini se da su malo požurili.

Iguain ima nove lične uslove kako bi se preselio na "San Siro". Argentinac traži devet miliona eura po sezoni, a Milan je pristao na sedam i po.

Također, nezadovoljan je što ide u Milan na jednogodišnju pozajmicu s opcijom otkupa ugovora, iako mu je novi sportski direktor "roso-nera" Leonardo objasnio da je to samo zbog činjenice da klub mora zadovoljiti pravila finansijskog fer pleja.

Milan bi Juventusu za jednogodišnju posudbu Higuaina platio 18 miliona eura, a potom i 36 miliona eura za otkup ugovora naredne sezone.

Takođe, Iguain insistira da Juventus isplati kao naknadu jednu godišnju platu zbog toga što napušta klub, dakle još 7 i po miliona, na šta će "Stara dama" teško pristati.

Pregovori se nastavljaju, a transfer je važan i zbog dogovora o razmjeni defanzivaca Leonarda Bonućija i Matije Kaldare, koja se neće dogoditi ako Iguain odbije da pređe u Milan.

Rasplet situacije prati Čelsi, koji može ispuniti zahtjev o trajnom transferu, kao i ponuditi Iguainu željenu platu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније