Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

01. 08. 2018. 23:50 >> 23:33

POJAČANJE U ODBRANI

Dinje iz Barselone prešao u Everton

Fudbalski klub Everton objavio je da je doveo novo pojačanje, a riječ je o lijevom beku Lukasu Dinjeu koji stiže iz Barselone.

Klub iz Liverpula saopštio je da je sa francuskim defanzivcem potpisan ugovor na pet godina.

Prema navodima britanskih medija Everton je aktuelnom šampionu Španije platio obeštećenje od 18 miliona funti (oko 20 miliona eura).

"Everton je veliki klub sa blistavom istorijom. Želim da igram utakmice, pobjeđujem i donosim radost našim navijačima kvalitetom fudbala. Ovdje želim da prikažem najbolji fudbal i otkrijem najjaču ligu na svijetu. Svi vole Premijer ligu i radostan sam što dolazim ovamo. Ne bojim se, veoma sam uzbuđen. Za mene ovo je novi izazov otkrivanja lige, zemlje, ljudi i velikog kluba kao što je Everton", kazao je Dinje.

Trener Evertona Marko Silva rekao je da je Dinj "vrhunski igrač, agresivan, s dobrom tehnikom i pobedničkim mentalitetom".

"Osvojio je dosta trofeja u prethodnim godinama, a s tim želi da nastavi u Evertonu", rekao je Silva.

Odlični 25-godišnji defanzivac karijeru je počeo u Lilu, a igrao je još za Pari Sen Žermen i jednu sezonu na pozajmici u Romi.

Iz PSŽ-a u Barselonu prešao je u ljeto 2016. godine. Za reprezentaciju Francuske odigrao je 21 utakmicu.

Dinj nije bio član reprezentacije Francuske na proteklom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali je bio na širem spisku trenera Didijea Dešama.

Finansijski detalji ugovora nijesu saopšteni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније