Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

02. 08. 2018. 09:26   >>  12:54

REVANŠ U JEREVANU

Sutjeska želi da nadnoknadi minus

Fudbaleri Sutjeske danas od 17 sati igraju protiv Alakšerta u Jermeniji meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

U prvom duelu u Nikšiću Alakšert je slavio sa 1:0.

U taboru Nikšićana su još nakon prvog meča istakli da se nadaju da mogu izboriti rezultat u drugom susretu koji bi im osigurao plasman u naredno kolo, ali da bi u tome uspjeli, moraće, za razliku od prve utakmice, biti mnogo konkretniji, prevashodno u napadu.

"Očekujem potpuno drugačiju utakmicu u revanšu, sad se ipak poznajemo, znamo njihove prednosti ali i mane, siguran sam da ćemo to iskoristiti i anulirati na vrijeme prednost koja nije nedostižna. Naravno da vjerujem u prolaz, ekipa Alaškerta je približnog kvaliteta nama, tako da je apsolutno sve otvoreno, naš prolaz je realnost", kazao je prvotimac Sutjeske Luka Merdović.

Šampion Crne Gore je nakon eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona nastavio takmičenje u Evropi u drugom po kvalitetu UEFA takmičenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније