Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

06. 08. 2018. 15:12   >>  14:57

SARI PORUČIO

"Vjerujem da će Azar, Vilijan i Kurtoa ostati"

Prelazni rok u Engleskoj završava se u četvrtak, a ovog ljeta kružile su brojne priče da će Čelsi ostati bez najboljih pojedinaca.

Eden Azar i golman Tibo Kurtoa bili su povezivani madridskim Realom i njihov odlazak iz Londona činio se izvjesnim, dok je Vilijan prema navodima medija želčja Barselone i Mančester junajteda.

Međutim, menadžer Čelsija Mauricio Sari vjeruje da će njih trojica ostati na "Stamford Bridžu".

"Pričao sam sa Vilijanom uživo, a sa Kurtoom i Azarom preko telefona. Razgovaraćemo početkom nedjelje ponovo. Vjerujem da će ostati", kazao je italijanski stručnjak.

Londonski klub je poražen od Mančester sitija sa 2:0 u utakmici Komjuniti šilda ,u nedjelju na Vembliju, čime je ostao bez prvog trofeja u sezoni.

"Zabrinut sam zbog odbrane u globalu, ne zbog defanzivaca. Moramo da napredujemo u tom smislu. U prvom poluvremenu nije bilo loše, ali je u drugom bilo uočljivo da smo pali na fizičkom planu. Nijesmo imali snage. Moramo da radimo. Dosadašnji dio priprema je bio pomalo lud", poručio je Sari.

Na početku sezone u Premijer ligi Čelsi gostuje Hadersfildu. Ta utakmica na programu je u subotu od 16 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније