Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 08. 2018. 10:25   >>  10:09

ČEKA ODLUKU KLUBA

Kurtoa tražio transfer, nije došao na trening

Golman Čelsija Tibo Kurtoa zatražio je od menadžera Mauricija Sarija da ga pusti u Real Madrid, javljaju mediji.

Kurtoa nije bio u sastavu protiv Mančester sitija u porazu Čelsija u Komjuniti Šildu (2:0), a nije se pojavio na timskom treningu u ponedjeljak, prenosi BBC. Osim toga, londonski "plavci" navodno ne znaju kada će se 26-godišnji Belgijanac vratiti.

Jedan od najboljih golmana svijeta je Sariju saopštio da želi da napusti klub i zatražio da ga prodaju Realu.

Čelsi je nekoliko puta tokom ovog ljeta odbio ponude "Kraljevskog kluba", ali sada je i sam čuvar mreže "Plavaca" zatražio transfer.

"Ne smijem da komentarišem ništa u vezi transfera, ali sam smiren i nadam se najboljem ishodu", rekao je Kurtoa kojem ugovor ističe na kraju ove sezone.

Čelsi se sada našao u problemu s obzirom na to da se prelazni rok završava u četvrtak i moraće najprije pronaći zamjenu za Belgijanca prije nego mu dozvoli da napusti "Stamford Bridž".

Kurtoa je proglašen za najboljeg golmana Svetskog prvenstva u Rusiji, gdje je Belgija osvojila treće mesto pobedivši Englesku u "utešnom finalu".

"Trenutno je Kurtoa golman Čelsija. Ne znam budućnost. Zavisi od kluba, posebno zavisi od njega, ali nadam se da će Kurtoa ostati naš golman", rekao je u petak menadžer "Plavaca" Mauricio Sari.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније