Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, rtcg.me ]

07. 08. 2018. 22:36   >>  22:49

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Remi Zvezde i Spartaka, minimalac Benfike

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su danas na svom terenu neriješeno 1:1 sa Spartak Trnavom, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezda je povela u 24. minutu golom El Fardu Bena iz penala, poslije prekršaja nad Nenadom Krstičićem, ali nije dugo imala prednost.

Slovački klub je izjednačio minut kasnije poslije dobrog prodora Erika Jirke po desnoj strani, koji je bio bolji u duelu od Milana Rodića, a strijelac je bio Erik Grendel.

"Crveno-bijeli" su imali inicijativu, posebno pred kraj utakmice, ali ne i većih prilika da sa pobjedom odu na revanš, koji će se sljedećeg utorka igrati u Trnavi.

Benfika je bila bolja od Fenebahčea 1:0. Čovjek odluke u Lisabonu bio je Ćervi, koji je pogodio u 69. minutu.

I BATE Borisov je slavio minimalnim rezultatom. Prvak Bjelorusije je pobijedio azerbejdžanski Karabag u gostima pogotkom Draguna u 36. minutu. Mirko Ivanić je bio 70-ak minuta na terenu.

Ajaks je prokockao pobjedu protiv Standarda u Liježu 2:2 ("kopljanici vodili 2:0), a remi je viđen i u duelima Slavija Prag - Dinamo Kijev 1:1, te Molde - Videoton 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније