Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, rtcg.me ]

09. 08. 2018. 21:44   >>  22:24

MIRKOVIĆ DEBITOVAO POBJEDOM

Partizan slavio u Danskoj, Fejnord i Zenit se obrukali

Fudbaleri Partizana pobijedili su večeras u Farumu Nordsjeland sa 2:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Golove za Partizan na stadionu Farum park postigli su Rikardo Gomeš u 10. minutu i Goran Zakarić u 64, dok je strijelac jedinog pogotka za dansku ekipu bio Matijas Rasmunsen u 71.

Crno-bijeli, na čijoj klupi je debitovao novi trener Zoran Mirković, tako su ostvarili pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu, koji će se igrati za nedjelju dana na stadionu u Humskoj.

Fudbaleri Fejnorda i Zenita praktično su se oprostili od evropske scene.

Tim iz Roterdama je izgubio od slovačkog Trenčina u gostima 4:0. Het-trik za tim koji je eliminisao Budućnost postigao je Mance, a pogopdio je i Azango.

Zenit je identičnim rezultatom poražena od Dinamo Minska.

Dva gola postigao je Nikolić, a upisali su se još Havašinski i Galović.

Atalanta je lako izašla na kraj sa Hapoelom, iako je domaćin poveo (4:1), dok je Lajpcig rutisnki pobijedio Krajovu 3:1.

Šampion BIH Zrinjski poražen je na gostovanju Ludogorecu minimalnim rezultatom 1:0, Maribor je bio nemoćan protiv Rendžersa u Glazgovu 3:1, dok je Hajduk igrao bez golova sa Steauom na "Poljudu" 0:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније