Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

11. 08. 2018. 15:43 >> 15:28

"SVRAKE" OPASNE U FINIŠU

Totenhem uz dosta sreće do pobjede nad Njukaslom

Fudbaleri Totenhema pobijedili su u gostima Njukasl sa 2:1, u prvoj današnjoj utakmici prvog kola engleske Premijer lige.

Utakmica na Sent Džejms parku donijela je mnogo uzbuđenja u prvih 45 minuta, pošto su viđena tri gola, koji su u nastavku susreta izostali, ali bilo dosta uzbuđenja.

Totenhem je poveo u osmom minutu poslije kornera sa desne strane, a strijelac je bio Jan Vertongen.

On se najbolje snašao u skoku, te loptu proslijedio u prečku, ali je ona prilikom pada za devet milimetara prešla gol-liniju, što je potvrdila gol-tehnologija, pa je sudija Martin Etkinson dodeli pogodak londonskom timu.

Samo tri minuta kasnije Njukasl je na veliko oduševljenje stigao do izjednačenja, a strijelac je bio Hoselu na centaršut Meta Ričija.

Totenhem je sedam minuta kasnije ponovo poveo, a ovaj put na drugoj stativi Dele Ali je glavom loptu proslijedio u mrežu Njukasla nakon centaršuta Serža Orijea sa desne strane.

Imao je Totenhem još jednu priliku u finišu prvog poluvremena da dođe do ubjedljivijeg vođstva, ali je pokušaj Davisona Sančeza poslije kornera bio neprecizan.

U drugom dijelu meča Njukasl je bio konkretniji, ali im je u završnicama napada nedostajalo sreće. Prvo je Mohamed Dijame u 47. minutu pogodio stativu, da bi u 86. minutu Rondon pogodio prečku poslije udarca sa oko 10 metara.

Mančester junajted je juče na otvaranju Premijer lige pobijedio Lester sa 2:1. Ostali mečevi prvog kola na programu su kasnije danas tokom dana, ali i sjutra kada je zakazan derbi između branioca titule Mančester sitija i Arsenala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније