Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 08. 2018. 15:47 >> 15:31

NA IBICI

Ronaldo u bolnici

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo od petka je u bolnici. Nekadašnji napadač, koji puni 42 godine sljedećeg mjeseca ima velikih problema sa kilažom, a sada je uslijedila i upala pluća.

 

Kako prenose mediji širom svijeta Ronaldo je u petak u lošem stanju došao u bolnicu gdje je ustanovljeno da se razbolio.

Brazilac je zatražio da bude prebačen u privatnu bolnicu, ali iz bolnice nijesu mogli odmah da ga prebace, pošto je bio ne intenzivnoj njezi.

Iz bolnice na Ibici navode da ne mogu da daju više informacija zbog zaštite njihovog pacijenta.

Očekuje se da se u toku dana iz zdravstvene ustanove obrate medijima povodom Ronaldovog stanja, koji se sada osjeća mnogo bolje, nego što je to bio slučaj kada je u petak doveden.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније