Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

13. 08. 2018. 20:12   >>  19:57

POVRATAK SENEGALCA U ITALIJU

Jovetićev saigrač iz napada prešao u Inter

Uprava Intera nastavila je sa dovođenjem novih fudbalera pred početak sezone u italijanskoj Seriji A.

Keita Balde, dosadašnji Monakov napadač, novo je u nizu pojačanja koje su "nero-azuri" doveli ovog ljeta.

Senegalski reprezentativac prošao je medicinske preglede u Milanu i u Interu će igrati kao pozajmljen igrač iz Monaka, za koji nastupa naš Stevan Jovetić.

Inter će platiti Monaku pet miliona eura, nakon čega za transfer mora platiti još 30, a već je dogovoreno da će igrač potpisati četverogodišnji ugovor.

Keitu je Monako prošlog ljeta kupio na samom kraju prelaznog roka i za njega je Laciju platio odštetu od 30 milijuna eura.

Senegalac je tokom 2017/18 za "Kneževe" odigrao 33 utakmice na kojima je postigao osam golova, a upisao je 11 asistencija.

U dresu Lacija odigrao je 137 utakmica i postigao 31 gol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније