Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 08. 2018. 16:53 >> 16:37

"UVIJEK SAM DAO MAKISMUM"

Mandžukić se oprostio od reprezentacije

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić oprostio se danas od reprezentacije svoje zemlje, poslije 14 godina u nacionalnom timu.

"Koliko god me je srebro napunilo novom energijom, ujedno mi je olakšalo ovu nemoguće tešku odluku. Doživjeli smo san, napravili istorijski uspjeh. Tih mjesec dana, kao i dočeci, ostaće najvažnija uspomena moje karijere", naveo je između ostalog Mandžukić u oproštajnom pismu.

Mandžukić je bio dio tima koji je na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio drugo mjesto.

"Nema idealnog trenutka za odlazak. Da možemo, vjerujem da bismo svi nastupali za Hrvatsku dok smo živi, jer većeg ponosa nema. No, osjećam da je za mene taj trenutak sada. Da sam dao najbolje od sebe, da sam dao doprinos najvećem uspjehu hrvatskog fudbala. Niko od nas nije savršen. Promašivao sam prilike, gubio lopte ili pogrešno dodavao. No, uvijek sam dao sve od sebe i ostavio srce na terenu. Hvala vam što ste to prepoznali i bili uz mene i reprezentaciju. Od danas, moje je mjesto s vama - među najvjernijim navijačima Hrvatske. Voli vas Mandžo", napisao je napadač Juventusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније