Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

18. 08. 2018. 22:38   >>  22:26

RONALDOV DEBI BEZ GOLA

Juve teško do pobjede, Napoli osvojio "Olimpiko"

Fudbaleri Juventusa u odbranu titule su krenuli pobjedom na gostovanju Kjevu od 3:2, do koje su došli veoma teško i u nadoknadi vremena. U drugom večerašnjem meču, Napoli je pobijedio Lacio u Rimu sa 2:1

Samo tri minuta bila su potrebna Samiju Kediri da nađe put do mreže Kjeva i donese Juventusu prednost, ali se domaćin nije pokolebao zbog rano primljenog gola.

U 38. minutu Emanuel Đakerini sjajno je pronašao Mariusa Stepinskog koji pogađa za izjednačenje. Igrao se 56. minut kada je Kjevo, sa bijele tačke došao i do vođstva. Siguran izvođač penala bio je Đakerini.

Juventus je do izjednačenja došao u 77. minutu. U prvom trenutku činilo se da je gol glavom postigao Leonardo Bonući, ali je na kraju pogodak zabilježen kao autogol Matije Banija.

U 89. minutu, VAR tehnologija je "presudila" da nema gola za Juventus, ali Alegrijev tim ipak dolazi do pobjede, pogotkom Federika Bernardešija u trećem minutu nadoknade vremena.

Meč je obilježio debi Kristijana Ronalda koji se ovoga puta nije upisao u strijelce. Imao je Portugalac jednu lijepu priliku u prvom poluvremenu, ali je veći dio svog debija proveo nervirajući se što mu saigrači ne dodaju loptu kada se nađe ispred gola.

Karlo Anćeloti uspješno je debitovao na klupi Napolija.

Lacio je vodio od 25. minuta lepim golom Čira Imobilea, koji je prevario trojicu odbrambenih igrača Napolija.

Napoli je izjednačio preko Arakadijuša Milika u nadoknadi poluvremena, a potom je Lorenco Insinje u 59. minutu donio pobjedu tom klubu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније