Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 08. 2018. 15:13   >>  14:56

GVARDIOLA SAOPŠTIO

Nećemo poslati ponudu za Markizija

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da klub neće pokušati da dovede italijanskog fudbalera Klaudija Markizija, koji je prije nekoliko dana otišao iz Juventusa.

Markizio je poslije 25 godina raskinuo ugovor sa Juventusom i sada je slobodan igrač, a mediji su spekulisali da bi Siti mogao da ga dovede, pošto je fudbaler Kevin De Brujne povrijedio ligamente koljena i odsustvovaće tri mjeseca sa terena.

Upitan da li će klub poslati ponudu Markiziju, prije svega zbog odsustva De Brujnea, Gvardiola je odgovorio: "Ne".

"On je imao sjajnu karijeru u Juventusu i reprezentaciji Italije. Vidjećemo šta će se dogoditi u decembru, ali sada imam ovu ekipu", rekao je Gvardiola, prenio je Skaj.

Markizio je odigrao 389 utakmica za Juventus, ali je prošle sezone odigrao 20, poslije oporavka od teške povrede koljena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније