Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

19. 08. 2018. 16:37 >> 16:23

HET-TRIK AGUERA

Šest komada moćnog Sitija

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su Hadersfild u drugom kolu engleske Premijer lige sa 6:1.

Het-trik je postigao Serhio Aguero, a Mančester siti je od prvih minuta pokazao koliko je jača ekipa od Hadersfilda i koliko će svima ostalima biti teško da im skinu krunu.

Golove za tim iz "plavog dijela" Mančestera postizali su Aguero, Žezus i Silva, a jedan je u svoju mrežu sproveo i Terens Kongolo.

Već u prva četiri minuta utakmice Siti je imao nekoliko šansi da postigne gol. Istakao se golman gostiju Hamer, ali je i Gabrijelu Žezusu nedostajalo sreće.

Hadersfild se bar prividno nakon toga oslobodio pritiska s početka, ali samo do 25. minuta kada je Aguero pred kaznenm prostorom primio loptu od Edersona, fintirao jednom, drugi put i onda "bocnuo" loptu preko istrčalog Hamera sa nekih 17 metara.

Žezus agresivnim presingom uzima loptu ispred šesnaesterca protivnika u 31. minutu, utrčava i šutira nisko za 2:0.

Siti je do 35. minuta već vodio 3:0, kada je poslije loše intervencije Hamera poslije centaršuta, na loptu naletio Aguero i pogodio mrežu.

Gol nade za Hadersfild je postigao Jon Stanković u 43. minutu, ali onda Silva majsotorijom iz slobodnog udarca povećava na 4:1 u 48.

A ako je to bila majstorija teško je opisati potez i treći gol Serhija Aguera iz 75. minuta, bez sumnje igrača utakmice. Mendi je prošao po lijevoj strani, centrirao, a Aguero u skoku petom proslijedio loptu iza leđa Hamera po peti put na meču.

Konačan potop Hadersfilda postavlja igrač gostiju Kongolo koji je nakon prodora Liroja Sanea zakačio loptu i ubacio je u svoju mrežu za 6:1 u 84. minutu.

Siti je do kraja nastavio da napada i mogao je da postigne bar još tri gola na čitavom meču, pa sada "Građani" vode na tabeli Premijer lige sa šest bodova iz dva meča i gol razlikom 8:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније