Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 08. 2018. 21:41   >>  21:26

NE IDE U JANUARU

Azar: Srećan sam u Čelsiju

Fudbaler Čelsija Eden Azar rekao je da je srećan u tom klubu i da će najmanje do kraja sezone ostati na "Stamford Bridžu".

Azar, za koga je ozbiljno bio zainteresovan Real Madrid, rekao je u julu "da je možda vrijeme da potraži nešto drugačije" i da zna gdje bi volio da nastavi karijeru.

On je, međutim, sada rekao da je srećan što će ostati u klubu.

"Dobro mi je ovdje. Vidjećemo šta će se dogoditi za godinu ili dvije. Da li ću otići ove godine? Neću otići. Svi znaju šta sam rekao poslije Svjetskog prvenstva, ali srećan sam ovdje", rekao je Azar za RMC Sport.

Od ove godine, odlučeno je da se prelazni rok završi prije početka takmičenja u Premijer ligi, koja je počela 10. avgusta. U većini evropskih liga, prelazni rok traje do kraja avgusta.

"Prelazni rok u Engleskoj je završen. Klubovi ne mogu da dovode igrače. Bilo bi malo čudno da me sada prodaju, a ne mogu da dovedu zamjenu", naveo je Azar.

Azarov ugovor za Čelsijem ističe za dvije godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније