Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

19. 08. 2018. 19:10 >> 18:52

ŠOK ZA "ĐAVOLE"

Brajton savladao bezidejni Junajted

Fudbaleri Brajtona savladali su Mančester junajted sa u meču drugog kola Premijer lige.

Fudbaleri Brajtona došli su do iznenađujuće, ali potpuno zaslužene pobjede protiv Mančester junajteda i slavili sa 3:2.

"Galebovima" je ovo treći vezani ligaški trijumf protiv Junajteda do koga su došli na svom terenu. Između dvije prethodne prošlo je 36 godina, a između prethodne i ove svega nekoliko mjeseci.

Prvo poluvrijeme u potpunosti je proteklo u znaku Brajtonu koji je nakon 45 minuta vodio sa 3:1.

Nakon 25 minuta Junajted je doživio prvi šok. Solomon Marč uputio je dobar centaršut ka šesnaestercu, a Glen Marej je reagovao na najbolji mogući način i matirao Davida de Heu.

Samo dva minuta kasnije Šejn Dafi zadao je novi udarac "Crvenim đavolima" i pogodio za 2:0.

Uspjeli su igrači Mančestera da ostanu koliko toliko smireni i da u 34. minutu smanje na 2:1 odličnim golom Romelua Lukakua.

U samom finišu poluvremena, Erik Bai bio je neoprezan u kaznenom prostoru, a Kevin Frojnd pokazao je na bijelu tačku. Siguran izvođač penala za Brajton bio je Paskal Gros. Igrao se 44. minut, a na semaforu je pisalo 3:1.

Junajted nije djelovao kao velika i moćna ekipa na terenu. Mnogo neuspješnih pasova, bez jasne ideje u napadu. Dovoljno samo da u nedjeljno poslijepodne razočaraju svoje navijače.

Romelu Lukaku i Antoni Marsijal u prvih sat vremena meča nijesu uspjeli da dodaju jedan drugom niti jedan tačan pas što samo pokazuje kakav je meč Junajted igrao na ovom gostovanju.

U prva dva kola Murinjov Junajted osvojio je tri boda, koliko i Brajton kome je ovo najbolji način da se oporavi od poraza koji im je nanio Votford u prvom kolu.

Junajted je do 3:2 došao golom Pola Pogbe u posljednjim sekundama meča. Igrao se četvrti minut nadoknade. Francuz je precizan bio sa bijele tačke. Ali, nakon ovog gola nije više bilo vremena da gosti urade bilo šta u ovom meču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније