Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

20. 08. 2018. 00:06   >>  23:53

LAKO SA HETEFEOM

Real rutinski do prva tri boda

U prvom meču u novoj sezoni, fudbaleri Real Madrida slavili su pred svojim navijačima protiv Hetafea.

Real Madrid savLadao je na svom terenu Hetafe sa 2:0 u meču prvog kola La Lige. Golove za trijumf "kraljevskog kluba" postigli su Danijel Karvahal i Geret Bejl.

Karvahal je svom timu prednost donIo u 20. minutu odličnim golom glavom nakon što je skočio na odbijenu loptu.

Za drugi gol, postignut u 51. minutu zaslužan je Bejl koji je sve u ovoj situaciji uradio dobro - od prijema lopte, preko građenja do samog preciznog šuta.

Mogao je Real i do ubedljivije pobJede ali su neke od lIJepih prilika ostale neiskorištene. Sa druge strane, imao je i Hetefe šansu da dođe bar do jednog gola, ali je u 75. minutu šut Ivana Aleha otišao pored gola. 

Ranije danas, Sevilja je pobijedili u Madridu Rajo Valjekano sa 4:1, dok je novajlija u ligi, Ueska, u gostima sa 2:1 pobijedila Eibar.

Sjutra su na programu dueli Valensija - Atletiko Madrid i Atletik Bilbao - Leganjes.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније