Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 08. 2018. 23:08 >> 23:16
2

BARAŽ ZA LŠ

Mreže mirovale na praznoj Marakani

Fudbaleri Crvene zvezde i Salcburga odigrali su večeras u Beogradu neriješeno 0:0, u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" odigrana je bez prisustva domaće publike zbog kazne Evropske fudbalske unije, ali je na zapadnoj tribini bilo tačno devetoro navijača Salcburga.

Zvezdine navijače kazna Uefe ipak nije spriječila da pruže podršku svojim fudbalerima. Oni su na pomoćnim terenima iznad južne tribine na video-bimu gledali utakmicu i navijali, a pjesme su mogle da se čuju na terenu.

Utakmica nije bila pretjerano sadržajna. U prvih 20 minuta, crveno-bijeli su imali kontrolu, da bi Slacburg sredinom prvog dijela uspostavio ravnotežu i golmanu Milanu Borjanu uglavno prijetili šutevima iz daljine.

Zvezda je u drugom poluvremenu ponovo imala inicijativu u uvodnim minutima, dok Salcburg nije uspijevao da priprijeti.

Najbolju priliku Zvezda je imala u 70. minutu poslije kornera sa lijeve strane kada je Miloš Degenek bio najviši u skoku, ali je golman Cican Stanković intervenisao na gol-liniji.

U posljednjih petnaestak minuta bitka se vodila na sredini terena, a ekipa Vladana Milojevića je u 90. minutu ponovo poslije kornera imala dobru priliku. Ovaj put Veljko Simić je šutirao sa 16 metara, ali se još jednom istakao Stanković.

Revanš utakmica igra se naredne srijede u Austriji.

Fudbaleri PSV iz Ajndhovena pobijedili su večeras na gostujućem terenu BATE Borisov sa 3:2, u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona.

BATE je poveo u devetom minutu, a strijelac je bio Juse Tuominen. Gaston Pereiro izjednačio je iz penala u 35. minutu, a preokret je donio Irving Lozano golom u 61. minutu. Domaći su izjednačili preko Aleksandra Hleba u 88. minutu, a samo minut kasnije pobjedu holandskom timu obezbijedio je Donel Malen.

Benfika je na svom terenu u Lisabonu odigrala 1:1 protiv PAOK-a.

Benfika je povela u prvom minutu nadoknade vremena prvog poluvremena iz penala golom Picija, a konačan rezultat postavio je Amr Varda u 76. minutu.

Revanš utakmica na programu su naredne nedjelje.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније