Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 08. 2018. 21:57   >>  21:44

NEMAJU ADEKVATNU ZAMJENU

Sari: Azar ostaje do kraja sezone

Trener Čelsija Mauricio Sari rekao je danas da će fudbaler Eden Azar ostati u klubu, a da će se situacija oko Rubena Loftusa-Čika riješiti u decembru.

Mediji su spekulisali da će Azar ovog ljeta preći u Real Madrid, posebno poslije njegove izjave posle Svetskog prvenstva da je spreman da proba nešto novo i da zna gde bi voleo da igra. Prelazni rok u Evropi završava se 31. avgusta.

Real je ovog ljeta od Čelsija kupio golmana Tiboa Kurtou, ali je na Stamford Bridž došao Kepa Arizabalaga, koji je do sada branio za Atletik Bilbao. On je postao najskuplji golman u istoriji, pošto je Čelsi za njega platio 80 miliona eura.

Prelazni rok u Premijer ligi završen je prije početka sezone, pa Čelsi ne bi mogao da dovede zamjenu za Azara, zbog čega je trener londonskog kluba rekao da će belgijski fudbaler ostati do kraja sezone.

"Eden je spreman za 50, 60 minuta. Ne znam da li je spreman za cijelu utakmicu, ali može da počne. Zadovoljan sam, on želi da igra. Treba misliti o njemu, ali moram da mislim i na druge igrače. Ja sam trener veoma dobre ekipe i velikog kluba. Takav klub ne može da proda veoma važnog igrača bez mogućnosti da dovede njegovu zamjenu, koja bi bila na istom nivou. Mislim da će Eden ostati do kraja sezone", rekao je Sari, prenio je Skaj.

Neizvjesno je šta će biti sa Loftus-Čikom, koji je izostavljen iz prošlonedjeljne utakmice sa Arsenalom. Čelsi nije želio da ga pusti na pozajmicu u Kristal Palas, a njemački Šalke nije zainteresovan za njega, iako se mislilo drugačije.

"U dva navrata smo razgovarali ove nedjelje, a zatim sam razgovarao sa upravom. Mislim da će Loftus ostati sa nama, a o tome možemo ponovo da pričamo tek u decembru", rekao je Sari.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније