Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

24. 08. 2018. 21:45 >> 21:28

SPURSI ODBILI PREGOVORE

Modrić bio ponuđen i Totenhemu

Hrvatski fudbaler Luka Modrić bio je blizu prelaska u milanski Inter, ali ta ekipa nije jedina koja je mogla da se dočepa veziste Reala.

Predstavnici Modrića su, prema pisanju medija, Modrića nudili duže vrijeme Interu, ali do dogovora između tog kluba i Real Madrida na kraju nije došlo.

Modrić će, prema svemu sudeći, ostati u "Kraljevskom klubu". Ipak, hrvatski vezista nije bio zainteresovan samo za, već i njegov bivši klub Totenhem.

Spursima je, od strane Modrićevih predstavnika, ponuđen najbolji fudbaler Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali su oni odbili da uđu u pregovore sa Madriđanima oko dovođenja neumornog veziste, naveo je renomirani novinar Tankredi Palmeri.

Modrić je za Totenhem nastupao do 2012. godine, kada je prešao u Real, sa kojim je uspio da osvoji četiri titule Lige šampiona i jednu LaLigu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније