Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ Mina ]

25. 08. 2018. 21:03   >>  20:57

TAKMIČENJE ZA TROFEJ RCG

Milošević vodeći na listi strijelaca

Fudbaler Iskre, Stefan Milošević sa četiri gola vodeći je na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Gol manje, poslije petog kola, ima Goran Vujović iz Lovćena.

Po dva puta u listu strijelaca upisali su se Marko Vučić (Sutjeska), Luka Merdović (Sutjeska), Edvin Kuč (Rudar) i Denis Džanović (Mornar).

Radio Crne Gore, povodom jubileja 70 godina postojanja, pokrenuo je akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Prvi trofej u sezoni 2013/14 osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u naredne četiri golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović i igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније