Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

30. 08. 2018. 08:44 >> 08:26
2

NAKON MEČA SA SALCBURGOM

Zvezdan Terzić: Sreća prati hrabre

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je fudbalere tog kluba pogledala i sreća, koju su zaslužili i da je ovo početak nove ere tog kluba.

"Pogledala nas je sreća i bilo je vrijeme za to poslije ovoliko decenija. Sreća prati hrabre. Zvezda ima sjajnu ekipu ljudi i kadar je najkvalitetniji njen dio. Ovo je početak stvaranja nove Crvene zvezde. Zvezda sada može da ide samo naprijed", rekao je Terzić novinarima.

Zvezda se plasirala u grupnu fazu Lige šampiona, pošto je nakon 0:0 u Beogradu igrala neriješeno 2:2 sa Salcburgom u Austriji, iako je imala dva gola zaostatka.

"Loše smo počeli, gol je visio u vazduhu. Moglo je da bude i veći zaostatak. Drugi gol, penal, nas je trgnuo. Nema veze. Ekipa je pokazala karakter", kazao je Terzić.

On je najavio povratak Ričmonda Boaćija.

"Samo nam špic treba i nadam se da ćemo to realizovati, mada se nikad ne zna sa Kinezima. I prije mjesec i po smo sve dogovorili sa njim i klubom, ali je to stopirano. Sada mislim da smo 99 odsto sve završili i da će doći u petak", rekao je Terzić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније