Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

02. 09. 2018. 09:41 >> 09:24
1

VRAĆA SE U STARI KLUB

Pogba zatražio transfer u Juventus

Francuski fudbaler Pol Pogba planira da se u januaru vrati u Seriju A i potpiše za svoj nekadašnji klub Juventus.

Pogba je upravo iz Juventusa prešao u Mančester Junajted za koji sad nastupa za 105 miliona eura 2016. godine.

Ipak, Francuz je na udaru kritičara češće nego što nije, a odnosi sa Murinjom su sve gori i gori, iako neko od njih dvojice to s vremena na vrijeme demantuje.

Kako su prvobitno prenijeli italijanski, a sada prenose i britanski mediji, Pogba je poručio čelnicima "crvenih đavola" da želi da se vrati u Juve, klub za koji sada nastupa najbolji napadač prošlosezonskog izdanja Lige šampiona Kristijano Ronaldo. 

Pogba je navodno rekao svom timu da je odluku već donio i da ne može da se promijeni, a ovime im je dao dovoljno vremena da za njega nađu zamjenu. 

Juventus i Mančester Junajted se inače nalaze u istoj grupi Lige šampiona, a u slučaju prelaska Pol ne bi mogao da igra u nokaut fazi LŠ za "staru damu" jer će za Junajted sigurno odigrati neki meč.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније