Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

02. 09. 2018. 15:10   >>  14:50

ŠPANSKA LALIGA

Valensija i dalje bez pobjede

Fudbaleri Valensije odigrali su neriješeno 2:2 na gostovanju Levanteu u 3. kolu španske LaLige.

Valensija nije uspjela da ostvari pobjedu ni u trećem meču španskog prvenstva i nastavila je sa prosječnim partijama.

Levantu je ovo prvi remi u dosadašnjem toku prvenstva i nalaze se na 5. mjestu lige, čak deset pozicija ispred "slijepih miševa".

Domaćin je poveo u 13. minutu golom Rogera, da bi sjajni Rus Denis Čerišev lijepim golom izjednačio na 1:1 već za tri minuta. 

Valensija je imala dosta veći posjed lopte u prvom poluvremenu, ali su se prilike ređale za Levante, koji je u 33. minutu ponovo došao do vođstva preko Rogera. 

Valensija je spreminije ušla u drugo poluvrijeme i zaigrala mnogo bolje. Dani Pareho je iskoristio jedanaesterac u 52. minutu i poravnao rezultat, a gosti su od tog trenutka samo dobili dodatni motiv kako bi došli do sva tri boda. 

U 76. minutu problemi za Levante su postali veći, s obzirom da je Koke dobio drugi žuti karton zbog nesmotrenog starta i "zaslužio" prijevremeno tuširanje. 

Napadala je Valensija, a najveću priliku je imao Rodrigo, koji je nekih desetak minuta do kraja promašio čitav fudbal sa metar i po od gola. 

Valensija je uspjela da dođe do gola preko Santija Mine, koji je ušao kao "džoker" za goste, ali je pogodak poništen zbog očiglednog ofsajda u kojem se našlo nekoliko fudbalera te ekipe. 

Valensija u narednom kolu, poslije reprezentativne pauze, dočekuje Betis i to će im biti velika prilika da dođu do prve pobjede u sezoni. Levante u 4. kolu gostuje Espanjolu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније