Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 09. 2018. 18:55   >>  22:18 3

NOVI PEH ZA "SOKOLE"

I Marušić otpao za mečeve sa Rumunijom i Litvanijom

Nastavlja se serija pehova za Crnu Goru, pošto će mečeve sa Rumunijom i Litvanijom, na startu Lige nacije, propustiti i Adam Marušić.

Pored desnog beka Lacija, Ljubiša Tumbaković neće moći da računa ni na Stevana Jovetića, Marka Vešovića, Luku Đorđevića i Marka Jankovića.

"Iskreno, više ni ne znam koji je ovo put da se dešavaju takve stvari. Na neki način smo i navikli da nijesmo kompletni, ali koliko god da nas ima, moramo da damo sve što imamo. Ja sam srećan što smo se nakon pola godine opet okupili, što ćemo opet igrati. Dobro je i što su sada na programu takmičarske utakmice, sve se boduje i nema razlike. Biće teško bez glavnih igrača, ali u našem pristupu se ništa ne mijenja", rekao je Nikola Vukčević.

Vezista "sokola" je istakao da i pored svih problema svi u našem taboru moraju da razmišljaju pozitivno.

"Ambicije jesu drugačije. Jovetić je naš glavni igrač, Vešović, Marušić..., svi su bitni, jer nam baza nije velika da bismo lako nadomjestili bilo čiji izostanak. Međutim, moramo da razmišljamo pozitivno, da budemo spremni da jurimo dobar rezultat", poručio je Vukčević.

Prvi rival u novoformiranom takmičenju je Rumunija, a Vukčević ističe da bi i remi bio dobar rezultat.

"U Rumuniju idemo da ne izgubimo, to je glavni cilj. Naravno, još bi bilo bolje ako pobijedimo. Igrali smo sa Rumunima, imamo dobar skor protiv njih iz prošlih kvalifikacija, ali sada je mnogo toga drugačije, a ni mi nijesmo kompletni. Nije lako, ali vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat", rekao je vezista Levante.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније