Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Portal FSCG, Objavio: G.Š. ]

06. 09. 2018. 11:59 >> 17:01

FUDBALSKI SAVEZ CRNE GORE

Od subote prodaja ulaznica za meč Crna Gora - Litvanija

Prodaja ulaznica za meč 2. kola Lige nacija u fudbalu između Crne Gore i Litvanije počeće u subotu, 8. septembra, po cijeni od dva do 10 eura.

Ulaznice za utakmicu 2. kola Lige nacija u fudbalu između Crne Gore i Litvanije biće u prodaji na biletarnici otvorenog bazena SC ,,Morača“ u subotu i nedjelju, 8. i 9. septembra, od 10 do 16 časova, i u ponedjeljak od 10 do 20,45 časova, kada utakmica počinje.

Iz Fudbalskog saveza Crne Gore danas je saopšteno da će cijena za zapadnu tribinu biti od šest do 10 eura, u zavisnosti od sektora. Ulaznice za istočnu tribinu koštaće od četiri do šest, a za južnu i sjevernu tribinu po dva eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније