Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 09. 2018. 19:02   >>  18:43

SARI OTKRIO

Na vijestima sam čuo za otkaz u Napoliju

Trener fudbalera Čelsija Mauricio Sari rekao je danas da je gledajući vijesti čuo da je dobio otkaz u Napoliju. Sari je u maju preuzeo Čelsi, nakon što je otpušten poslije tri godina u Napoliju.

"Večerao sam sa pomoćnikom sportskog direktora Napolija i razgovarali smo o tome da li da ostanem u klubu. Uključili smo televizor i vidjeli (trenera Karla) Anćelotija u studiju predsjednika kluba. Nijesam bio srećan", rekao je Sari, prenio je Skaj.

Italijanski trener rekao je da je srećan u londonskom klubu.

"Sada sam u Čelsiju i srećan sam. Ovdje je žurka, zadovoljstvo je doći na stadion i vidjeti kako navijači u različitim dresovima zajedno piju pivo", dodao je Sari.

On je rekao da je tražio od napuljskog kluba malo vremena da razmisli o budućnosti i da je razmatrao mogućnost ostanka u Napoliju.

"Ne znam zašto nijesam u Napoliju. Imao sam mnogo motiva da ostanem tamo, ali i poneku sumnju. Predsjednik se pretvarao, želio je da potpišem ugovor sa otkupnom klauzulom koja ističe 31. maja, a potpisali su ugovor sa Anćelotijem 21. maja. Nijesam želio tu klauzulu, takođe ni tajming nije bio dobar", rekao je on.

Sari je u prethodne tri sezone u Seriji A bio među prve tri ekipe sa Napolijem, a prošle sezone se klub do samog kraja borio za titulu sa Juventusom.

Sari je rekao da je i pored svega zahvalan predsjedniku kluba Aureliju De Laurentisu.

"Pružio mi je priliku da treniram ekipu koja mi je u srcu. Ja sam sada u Čelsiju jer sam bio trener Napolija", naveo je Sari.

Čelsi je pobijedio u sve četiri utakmice ove sezone u Premijer ligi, kao i Liverpul i Votford.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније