Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 09. 2018. 12:45 >> 12:34
3

TUMBAKOVIĆ NAKON UTAKMICE

"Ostvarili smo šta smo htjeli"

Crnogorska selekcija osvojila je bod na startu Lige nacija, igrala je bez golova sa Rumunijom. Selektor Ljubiša Tumbaković nakon utakmice saopštio je da su postigli šta su htjeli.

"Mnogo stvari prije meča nije nam išlo u korist. Mobilisali smo se, znali smo šta hoćemo tokom cijelog meča. Nijesmo odigrali spektakularan meč, nije bilo ljepote u igri, ali mi smo dobili šta smo željeli. Ovo je dobar rezultat, protiv dobre ekipe, organizovane... Mi smo, međutim, bili tako postavljeni da nije bilo lako igrati protiv nas", rekao je selektor Ljubiša Tumbaković.

Kapiten Stefan Savić je pozvao navijače da u ponedjeljak ispune stadion pod Goricom.

"Došli smo da ne primimo gol, uspjeli smo i zaista smo zadovoljni. Teška utakmica je iza nas, imali smo i igrača manje, ali nijesu uspjeli da nas ugroze u finišu", kazao je Savić.

"Vjerujem da će navijači prepoznati naš kvalitet. Mnogi su nas otpisali zbog silnih pehova, ali pokazali smo da imamo pravi karakter, veliko srce, pokazali smo kako bi trebalo da se igra za nacionalni tim. Sada idemo na pobjedu protiv Litvanije i da konkurišemo za visok plasman u grupi", kazao je Savić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније