Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 09. 2018. 18:55 >> 20:19
1

IVANIĆ ISTAKAO

Svaki bod je važan, u dobrom raspoloženju čekamo Litvance

Vezista Crne Gore Mirko Ivanić rekao je da potpuno zadovoljan bodom koji je osvojen na gostovanju Rumuniji, te poručio da tim u odličnom raspoloženju čeka meč sa Litvanijom u ponedjeljak pod Goricom.

“U ime ekipe mogu da kažem da smo zadovoljni. Otišli smo u Rumuniji da ne izgubimo. U ovakvom sistemu ne smijemo sebi da dozvolimo da gubimo mečeve. Svaki bod je važan i sada u dobrom raspoloženju dočekujemo Litvaniju. Svi smo spremni i željno očekujemo meč sa Litvanijom. Iako smo oslabljeni tu smo da pokažemo da zaslužujemo dres reprezentacije”, rekao je Ivanić uoči današnjeg treninga nacionalnog tima.

Litvanija je misterija za vezistu "sokola"....

“Ne poznajem nijednog igrača Litvanije. Graniče se sa Bjelorusijom, ali ne pratim njihovu ligu. Pozivam navijače da nas podrže jer nam svaki gledalac na stadionu mnogo znači. Nadam se da će biti uz nas, kako bi lakše upisali pobjedu”, dodao je Ivanić.

Pomoćnik u stručnom štabu Ljubiše Tumbakovića Aleksandar Janković je ocijenio da je bod u Ploeštiju odličan rezultat, jer je Rumunija ozbiljna selekcija.

“Utakmica je bila specifična jer je prva u novom formatu takmičenju. Igrali smo protiv ozbiljne reprezentacije. Ekipa koja je sastavljena od odličnih pojedinaca i na tehničkom i taktičkom planu, ali koji ne postižu rezultate koje zaslužuju.Insistirali smo na agresivnosti, dobroj taktičkoj postavci. Momci su na odgovoran način pristupili obavezama i mislim da treba da budemo zadovoljni rezultatom”, istakao je Janković.

Nakon isključenja Stefana Mugoše, Ljubiša Tumbaković će imati problema u ofanzivi, jer je Bećiraj jedini napadač, a nije u takmičarskom ritmu...

“Nećemo zvati nikoga jer za dan ili dva teško bi mogli da nekog igrača prilagodimo zahtjevima selektora Tumbakovića. Razmišljamo o više opcija i mislim da ćemo uspjeti da napravimo ono što želimo. Jankvović će vjerovatno biti spreman, pošto normalno ulazi u trenažni proces”, rekao je Janković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније