Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavio: G.Š. ]

11. 09. 2018. 09:46 >> 09:31
12

NADAJU SE PRVOM MJESTU

Kolarov: Želimo pobjedu u Podgorici

Reprezentacije Crne Gore i Srbije sastaće se 11. oktobra u Podgorici, u jednoj od najvažnijih utakmica u okviru ovogodišnjeg ciklusa UEFA Lige nacija.

Srbija je u prvom kolu u gostima savladala Litvaniju (1:0), dok je u drugom meču u Beogradu odigrala neriješeno sa Rumunijom (2:2), uprkos tome što su dva puta bili u vođstvu.

Reprezentativci Srbije rekli su da je trebalo da pobijede Rumuniju, ali da se i dalje nadaju da će biti prvi u grupi Lige nacija.

Kapiten Aleksandar Kolarov optimista je pred mečeve sa Crnom Gorom i Rumunijom.

"Uvjeren sam da smo najkvalitetnija reprezentacija u grupi. Želimo sve pobjede do kraja. Čekaju nas Crna Gora i Rumunija u gostima, da pokažemo da smo najkvalitetniji", rekao je kapiten Aleksandar Kolarov.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније