Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavio: G.Š. ]

11. 09. 2018. 10:49 >> 10:42

DUGO BIO BOLESTAN

Maradona spreman da se skrasi

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je danas da je spreman da se skrasi, nakon što je postao novi trener meksičkog drugoligaša Doradosa.

Maradona, koji je bio zavisnik od droge i alkoholizma, morao je ove godine da uvjerava navijače da nema problema sa zdravljem, nakon što je tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji primljen u bolnicu.

On je priznao da je dugo bio "bolestan", aludirajući na svoje zavisnosti, ali je rekao da je spreman na zdrav početak u Meksiku.

"Želim da dam Doradosu ono što sam izgubio dok sam bio bolestan. Bio sam bolestan 14 godina. Sada želim da gledam sunčevu svetlost, želim da odlazim noću na spavanje. Nikada nisam išao u krevet, čak nisam ni znao kakav je jastuk. Zbog toga sam prihvatio ponudu Doradosa", rekao je Maradona, prenijeli su britanski mediji.

Maradona je tokom trenerske karijere predvodio reprezentaciju Argentine, kao i klubove Al Vasl i Al Fudžajru.

Bivši fudbaler Barselone i Napolija nedavno je postavljen za predsjednika bjeloruskog kluba Dinama iz Bresta, ali je neizvjesno da li će obavljati tu funkciju poslije preuzimanja posla u Meksiku.

"Želim dugo da ostanem u Doradosu. Ljudi mogu da pričaju mnoge stvari. Imao sam problema, padao sam, izjedao sam se, to je sve bilo korak unazad, ali fudbal je korak naprijed. Sve to se promijenilo zahvaljujući mojim ćerkama", naveo je Maradona, koji je sa Argentinom osvojio Svjetsko prvenstvo 1986. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније