Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavio: G.Š. ]

12. 09. 2018. 11:19   >>  11:04 5

PRIMILI ŠEST GOLOVA

Modrić: Dobro smo prošli

Hrvatski fudbaler Luka Modrić rekao je da nije očekivao debakl od Španije, ali da je njegova reprezentacija i dobro prošla sa šest primljenih golova.

"Nismo ovo očekivali, bio je to jako težak poraz. Dobro smo počeli, ali smo se raspali kada smo primili prvi, a posebno drugi gol. Žalosno je reći, ali na kraju je i još dobro prošlo. Nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled koji smo tako teško stekli", rekao je Modrić poslije utakmice, prenosi Beta.

Hrvatska je u utorak uveče deklasirana u Elčeu od Španije sa 6:0 na početku Lige nacija, u svojoj prvoj utakmici od poraza u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

"Moramo da shvatimo da ne možemo da igramo ako ne budemo davali 100 odsto mogućnosti. Biće dobro ako iz ovoga izvučemo pouku, a vjerujem da hoćemo. Najlakše je sada kritikovati i govoriti šta ne valja. Nema smisla kukati jer ne može da se promijeni ono što se dogodilo. Siguran sam da će sve biti dobro i da se ovo više nikada neće ponoviti", kazao je Modrić.

Dejan Lovren je bio oštar prema medijima.

"Težak poraz, sigurno boli, ali stanite i razmislite (ako uopšte imate mozga) prije nego što krenete da pljujete kao što inače znate, dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca. Zajedno smo pobjeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smijemo da potonemo i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo što smo ostvarili", napisao je Lovren na Instagramu.

"Momci, glavu gore, sljedeća utakmica je novo dokazivanje. Zaboravimo na ovo što prije”, dodao je Lovren.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније