Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

17. 09. 2018. 17:01 >> 16:47

BAVARCI GOSTUJU BENFIKI

Bajern desetkovan pred start Lige šampiona

Fudbaleri minhenskog Bajerna u srijedu počinju svoj put u novoj sezoni Lige šampiona gostovanjem ekipi Benfike.

Bavarci su svake godine jedni od favorita za osvajanje elitnog takmičenja, međutim, sezona za minhenski tim nije počela baš najbolje jer trener Niko Kovač ima ogromnih problema sa povrijeđenim fudbalerima.

Teške povrede na samom startu sezone zadobili su Kingsli Koman i Korentin Toliso, ali se problemi za hrvatskog stručnjaka nastavljaju. Naime, Bavarci su danas odradili novi trening pred put u Lisabon, a kako sada stvari stoje biće potpuno desetkovani.

Njemački mediji prenose da na današnjem treningu Kovač nije mogao računati na čak petoricu igrača. Leon Gorecka će zbog povrede propustiti meč s Benfikom, a pod pod znakom pitanja su i nastupi Franka Riberija, Arjena Robena i Rafinje.

Riberi je propustio trening zbog stomačnih problema, dok je Roben trenirao odvojeno od ostatka ekipe zbog male povrede koju je zadobio na meču s Leverkuzenom. Listi igrača koji će duže odsustvovati s terena priključio se i Rafinja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније