Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Pobjeda / Arena ]

18. 09. 2018. 11:56 >> 11:36

MINI KRIZA

Roganović: Nijesmo ličili na sebe

Lovćen je na startu sezone bio hit. Ipak, na Cetinju su svjesni da su u mini krizi. Četiri kola bez pobjede, te dva vezana poraza u mečevima gdje je Lovćen bio formalno domaćin, jasno pokazuju da su "crveni" u padu.

Iz prijestonice su stizale optimistične izjave, ali je Iskra uspjela da osvoji cijeli plijen u Kotoru.

“Situacija je jasna, potpuno zaslužena pobjeda Iskre. Tokom čitave utakmice nijesmo ličili na pravu ekipu”, iskren je bio Dejan Roganović, trener Lovćena.

Cetinjani su bili ispod svog nivoa, Iskra nije realizovala jedanaesterac, ali Lovćen nije znao da to kazni, već je dozvolio Danilovgrađanima da osvoje velika tri boda, a ovaj meč donio je dosta briga pred naredne obaveze.

“Bili smo daleko od onoga što nas je krasilo u prethodnim utakmicama. Veliki dio igrača je bio van koncentracije. Međutim, ova utakmica nas je svrtstala možda i onamo gdje nam je objektivno i mjesto, a to je da se borimo za opstanak”, poručio je Roganović.

Baš kao što ni nakon neočekivanih pobjeda nije bilo euforije, na Cetinju ni sada nema panike, niti je upaljen alarm, ali je jasno da Lovćen čeka težak finiš polusezone. Već sjutra Lovćen gostuje lideru, pa se na Cetinju maksimalno spremaju za još jedan izazov.

“Bez obzira i na ovaj poraz mi imamo svoj cilj, a to je da poboljšamo igru, nadam se, i da što više bodova osvojimo do kraja jesenjeg dijela prvenstva”, naglasio je Roganović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније