Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 09. 2018. 11:46 >> 11:27

ZADOVOLJAN NASTUPOM

Anćeloti: Teško je protiv Zvezdine odbrane

Trener Napolija Karlo Anćeloti rekao je da nije ljut na svoje fudbalere zbog remija sa Crvenom zvezdom i naveo da je zadovoljan nastupom jer je teško igrati protiv odbrane beogradskog kluba.

"Malo nam je nedostajalo i sreće. Zvezda je igrala onako kako je trebalo, defanzivno, na kontranapade", rekao je Anćeloti novinarima poslije utakmice u Beogradu.

Zvezda i Napoli odigrali su u Beogradu neriješeno 0:0 u prvom kolu Grupe C Lige šampiona.

"Nijesam ljut, ali mi je žao jer mislim da je trebalo da pobijedimo. Igru svoje ekipe ocijenio bih šesticom. Nedostajalo nam je malo i sreće kada smo pogodili prečku. Skoro sve je bilo dobro. Kontrolisali smo utakmicu, ali nam je malo nedostajalo da pobijedimo. Ne bih ništa mijenjao da se opet igra utakmica", kazao je Anćeloti.

Dodao je da nije potcijenio Zvezdu time što su Dris Mertens i Marek Hamšik utakmicu počeli na klupi.

"Nijesam potcijenio Zvezdu, oni su bili umorni od prošle utakmice", naveo je italijanski stručnjak.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je fantastično to što se klub posle mnogo godina vratio na nivo Lige šampiona i čestitao je svojim fudbalerima na fenomenalnoj igri protiv Napolija.

"Nama je ovo bila prva utakmica u Ligi šampiona poslije 26 godina. Kada nekog sretnete, a da ga ne vidite 26 godina pa i da vam je najbliži rod, zbunite se, knedla uđe u grlo. Ovo je veliki nivo takmičenja. Nikad nijesam tražio alibi, ali ne zanemarujmo budžete ekipa, ima puno parametara. Skloni smo da preuveličavamo, da vičemo da nema veze, kakav Napoli, PSŽ, ne znam...Real Madrid, i to su ljudi od krvi i mesa. Tačno je to, ali vjerujte mi da je ovo za nas ogromno i veliko iskustvo", kazao je Milojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније